Vakanties voor zelfredzame 65-plussers

Datum: 21 dec. - 28 dec.
Soort vakantie: Vakanties voor zelfredzame 65-plussers
Accommodatie: Groepshotel Het Bosgoed
Categorie: A
1-persoonskamer: € 1070
2-persoonskamer: € 1020
Bijzonderheden: Gezellige Kerst A/B - 8 dgn

 

Gezellige Kerst in Het Bosgoed
 

De Kerstdagen doorbrengen in goed gezelschap in een sfeervol hotel? Dat is mogelijk in Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed. U krijgt een warm welkom en wordt de hele week in de watten gelegd. Het hotel zelf is helemaal in kerstsferen gehuld voor een feestelijk geheel.

Bij Kerst hoort lekker eten en drinken, de koks verwennen u daarom deze vakantie op culinair gebied en schotelen u een heerlijk kerstdiner voor. De knusse open haard, de warme wellnessruimte, de verrukkelijke maaltijden en de goede zorgen en gezellige sfeer maken uw verblijf tot  een zeer aangename tijd.Het team van vrijwilligers biedt u een feestelijk programma aan met activiteiten en uitstapjes waar u naar wens aan kunt deelnemen. Zo kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de gezelligheid en goede zorgen.
 

Vakantie met begeleiding

Tijdens deze vakantie is een team van vrijwilligers aanwezig om u een helpende hand te bieden en eventueel lichte zorg te verlenen. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator tijdens een uitstapje, dan zorgen we voor voldoende vrijwilligers om u te begeleiden. Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.
 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie A (zonder zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantiemidweek.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.
 

Accommodatie

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is een prachtige accommodatie in het bosrijke Lunteren (Veluwe). Dit sfeervolle hotel is een geliefde vakantiebestemming en de keuken staat zeer goed bekend.  
 

“Mooie, gezellige, ontspannen vakantie met eten of je in een 5-sterrenrestaurant bent.”

 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 1.070,- voor een 1-persoons- en € 1.020,- voor een 2-persoonskamer. U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 63,-.

Het is mogelijk om twee weken achter elkaar naar Het Bosgoed te komen. Zo geniet u optimaal van de gezelligheid in Het Bosgoed. Dat belooft veel goeds!
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.