Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Eropuit in eigen land
  • Vakanties met zorg en aandacht
  • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

De Veluwe

De Veluwe is misschien wel het mooiste natuurgebied van Nederland. Allegoeds groepshotel Het Bosgoed ligt prachtig aan de bosrand, op anderhalve kilometer van het gastvrije dorp Lunteren. In dit Veluwse dorp vindt u boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur, rust en ruimte. De vele bezienswaardigheden maken deze omgeving tot een ideale vakantiebestemming. Bent u een natuurliefhebber, dan raakt u vast onder de indruk van een bezoek aan de Ginkelse heide of een ritje over de Posbank. Bij het hotel kunt u wandelen of met de (rolstoel)fiets de bosrijke omgeving ontdekken.

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed – Molenweg 49 – Lunteren

Beschikbare vakanties

Beleef de natuur op de Veluwe: zomerse sferen

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren

Beleef de natuur op de Veluwe: kleurrijk najaar

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren

Genieten van Gelderse gezelligheid: zomer op de Veluwe

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren

Genieten van Gelderse gezelligheid: najaar op de Veluwe

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren

Geheel verzorgd op vakantie: geniet van het najaar

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren

Heerlijk bijkomen op de Veluwe: zomer

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren

Heerlijk bijkomen op de Veluwe: najaar

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren

Sfeervolle en culinaire kerstdagen

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren

Samen het nieuwe jaar in

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren

Overijssel

In Overijssel bent u omringd door bossen, heide, zandverstuivingen en rivieren zoals de Vecht. U vindt er ook leuke dorpjes,  prachtige Middeleeuwse Hanzesteden en indrukwekkende kastelen. Dat alles maakt Overijssel een veelzijdige provincie waar u heerlijk vakantie kunt vieren. Allegoeds heeft twee bestemmingen in deze mooie provincie.

In het Oosten van Overijssel ligt Twente, bekend van het prachtige coulissenlandschap, mooie natuurgebieden en groene landgoederen. Pal tegen de grens met Duitsland ligt het plaatsje Losser, in de volksmond ook wel de ‘Schatkamer van Twente’ genoemd. Hier kunt u uw vakantie vieren in De Sterre, een vakantievilla op landgoed ’t Borghuis.

Salland ligt in het Westen van Overijssel. In deze landstreek zijn veel landgoederen, landhuizen en kastelen te vinden. Vlak onder Zwolle, in een bosrijke omgeving naast de Lemelerberg, ligt het pittoreske Lemele. Hier kunt u genieten van een ontspannen verblijf in Het Hallehuis, een vakantievilla op landgoed Imminkhoeve. Het Vechtdal is een groene en gastvrije omgeving waar u echt even helemaal tot rust komt.

Vakantievilla De Sterre, ‘t Borghuis – Oldenzaalsestraat 135b – Losser
Vakantievilla Het Hallehuis, Imminkhoeve – Lemelerweg 41 – Lemele

Beschikbare vakanties

Schatkamer van Twente

Vakantievilla De Sterre

Zorgeloos genieten in Overijssel: najaar

Vakantievilla Het Hallehuis

Noord-Holland

Als u van strand, zee en duinen houdt, dan is de Noord-Hollandse kust een aanrader. Tussen Zandvoort en Den Helder liggen prachtige stranden en unieke duingebieden. Maar u vindt er ook mooie kustplaatsjes met musea en terrassen. Kortom, boek hier uw vakantie als u wilt uitwaaien en genieten aan de kust. De omgeving van Egmond is mooi en afwisselend. Een heerlijke bestemming om te fietsen of te wandelen. Of flaneer langs de boulevard met de vele winkeltjes en geniet van het uitzicht op zee. Dankzij het brede, gelijkmatige voetpad zijn de uitzichtplateaus aan de boulevard ook met rolstoel of rollator goed toegankelijk. In de gezellige winkelstraat van het voormalige vissersdorp vindt u leuke winkeltjes en ook het Museum van Egmond, over het leven bij de duinen en de zee. In het nabijgelegen kunstenaarsdorp Bergen vindt u talloze galerieën. Net boven Alkmaar ligt de Broeker Veiling, de oudste veiling ter wereld, waar nostalgie en historie samenkomen.
Allegoeds heeft twee bestemmingen in Egmond aan Zee, voor een perfecte vakantie aan de kust:

Strandhotel Golfzang – Boulevard 8 – Egmond aan Zee
De Egmonden – Sportlaan 4 – Egmond aan Zee

Beschikbare vakanties

Genieten van zon, zee en strand

Strandhotel Golfzang, Egmond aan Zee

Comfortabel genieten aan de kust

Appartementencomplex De Egmonden, Egmond aan Zee

Noord-Brabant

Het leven is goed in het Brabantse land. Mooie steden en prachtige natuur maken Noord-Brabant tot een gewilde vakantiebestemming. Hier kunt u mooie wandelingen maken en genieten van bossen, heide en vennen. Of pak een terrasje en geniet van het bourgondische leven in Brabant.

Tussen Tilburg en Eindhoven liggen de dorpen Baarschot en Diessen. Hier vindt u het sfeervolle hotel Auberge De Hilver in misschien wel het meest veelzijdige stukje Brabant. U kunt hier heerlijk wandelen en genieten van de natuur. Op fietsafstand liggen sfeervolle kerkdorpjes als Hilvarenbeek, Oisterwijk, Oirschot en Eersel. In Hilvarenbeek vindt u het kermis- en draaiorgelmuseum en kunt u bierproeven bij Bierbrouwerij De Roos.

Auberge De Hilver – Westelbeersedijk 6 – Baarschot-Diessen

Beschikbare vakanties

Bourgondisch genieten in Brabant

Auberge De Hilver

Drenthe

Drenthe: het land van Bartje en van hunebedden. Hier vindt u rust, ruimte en het groen van oorspronkelijk agrarische brinkdorpen met hun oude boerderijen. Vincent van Gogh verbleef ooit drie maanden in Drenthe en was onder de indruk van deze provincie. Treed in de voetsporen van Van Gogh en ontdek hoe mooi het hier nog steeds is, met oneindige natuur en oeroude landschappen.

In Zuidoost-Drenthe, net boven Emmen, ligt het mooie brinkdorp Odoorn, een ideaal vertrekpunt voor tochten door de prachtige natuur van de Drentse Hondsrug. Het landschap bestaat uit een karakteristieke combinatie van natuur en oude esdorpen. In de directe omgeving vindt u veel hunebedden en tal van bezienswaardigheden, zoals het museumdorp Orvelte, Versteend Leven in Drouwen en het Hunebedcentrum in Borger.

Hotel De Oringer Marke – Hoofdstraat 9 – Odoorn

Beschikbare vakanties

Ontdek verrassend Drenthe

Hotel De Oringer Marke, Odoorn