Vakanties met lichte zorg

Datum: 27 april - 4 mei
Soort vakantie: Vakanties met lichte zorg
Accommodatie: De Rijper Eilanden
Categorie: B
1-persoonskamer: € 925
2-persoonskamer: € 850
Bijzonderheden: Bewonder de Beemster - A/B 8 dgn

 

Bewonder de Beemster
 

Bollen en de Beemster staan centraal in deze vakantie. De bollenvelden in de omgeving zorgen dan voor een schitterend kleurenpalet. Tijdens een mooie rondrit kunt u de bloeiende velden aan u voorbij laten trekken. De Rijp zelf is een prachtig vissersdorp met huizen in Zaanse stijl en traditionele houten gevels, grachtjes en smalle straatjes. Dwaal door de straten en bewonder de fraai gerestaureerde panden van dit beschermde dorpsgezicht.


Ook in het hotel is er genoeg te doen. Op enkele avonden zal er in het hotel entertainment aangeboden worden. De vrijwilligers vertellen u graag meer over de uiteindelijke uitstapjes en activiteiten tijdens uw vakantie. Uiteraard is er ook ruimte om uw eigen gang te gaan. Ga mee en bewonder de mooie Beemster!
 

Vakantie met begeleiding

Tijdens deze vakantie is een team van vrijwilligers aanwezig om u een helpende hand te bieden en eventueel lichte zorg te verlenen. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator tijdens een uitstapje, dan zorgen we voor voldoende vrijwilligers om u te begeleiden.Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.

 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie A (zonder zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantiemidweek.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.

 

Accommodatie

Aan de rand van het prachtige voormalige vissersdorp De Rijp vindt u Hotel De Rijper Eilanden. Een karakteristiek hotel waar het glorieuze verleden van het dorp nog voelbaar is. Het hotel is van alle gemakken voorzien, waardoor het er aangenaam verblijven is.
 

“Ruime kamer met prachtig uitzicht en gevarieerde en smakelijke maaltijden.”

 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 925,- voor een 1-persoons- en € 875,- voor een 2-persoonskamer. U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 63,-.
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.