Vakanties met lichte zorg

Datum: 18 mei - 25 mei
Soort vakantie: Vakanties met lichte zorg
Accommodatie: Groepshotel Het Bosgoed
Categorie: B
1-persoonskamer: € 925
2-persoonskamer: € 875
Bijzonderheden: Voorjaar op de Veluwe A/B - 8 dgn

 

Voorjaar op de Veluwe
 

Voorjaar op de Veluwe; een prachtige tijd om op vakantie te gaan. Met de bomen opnieuw in het groen, de lammetjes in de wei en het zonnetje dat steeds warmer wordt. U bent van harte welkom om te genieten van het ontluikende voorjaar in Het Bosgoed.
 

Onze vrijwilligers en de medewerkers van Het Bosgoed bezorgen u graag een ontspannen vakantie. Met heerlijke maaltijden, een gevarieerd programma en alle tijd en aandacht. Heeft u hier en daar wat ondersteuning nodig, ook dan staan onze vrijwilligers voor u klaar. Als u gebruik maakt van een rollator en/of rolstoel tijdens uitstapjes, zorgen we voor voldoende vrijwilligers om u te begeleiden. Wat let u nog? Op naar Het Bosgoed!
 

Vakantie met begeleiding

Tijdens deze vakantie is een team van vrijwilligers aanwezig om u een helpende hand te bieden en eventueel lichte zorg te verlenen. Zij bieden u een gevarieerd programma aan. U kunt zelf kiezen of u hieraan deelneemt. Gaat u liever uw eigen gang, dan is dat ook prima. Het is tenslotte vakantie! Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.
 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie A (zonder zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantiemidweek.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.
 

Accommodatie

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is een prachtige accommodatie in het bosrijke Lunteren (Veluwe). Dit sfeervolle hotel is een geliefde vakantiebestemming en de keuken staat zeer goed bekend.  
 

“Het Bosgoed is prima geschikt voor ouderen: gelijkvloers en indien nodig goede hulpmiddelen op de kamer.”

 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 925,- voor een 1-persoons- en € 875,- voor een 2-persoonskamer. U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 63,-.

U heeft de mogelijkheid om twee weken aansluitend op vakantie te komen.
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.