Vakanties voor zelfredzame 65-plussers

Datum: 15 sept. - 20 sept.
Soort vakantie: Vakanties voor zelfredzame 65-plussers
Accommodatie: Hotel Seeduyn
Categorie: A
1-persoonskamer: € 925
2-persoonskamer: € 825
Bijzonderheden: Beleef de Wadden A/B - 6 dgn


Beleef de Wadden op Vlieland
 

Deze vakantie draait om het strand en de kust. Rondom het hotel kunt u genieten van mooie uitzichten over de Noordzee. Achter het dorp Oost-Vlieland ligt het wad. Vanaf de dijk geniet u op een bankje van de rust en het weidse uitzicht over de Waddenzee. Lekker uitwaaien aan het strand mag uiteraard niet ontbreken op deze unieke locatie, met daarna een drankje in het sfeervolle strandpaviljoen ’t Badhuys. Ook als u minder mobiel bent, zijn er mogelijkheden om met een strandrolstoel bij de vloedlijn te komen.

Het gezellige dorpje Oost-Vlieland met een historische kern en de vuurtoren op het 40 meter hoge Vuurboetsduin, ligt op nog geen kilometer afstand van het hotel en is een bezoekje zeker waard. U kunt ook met een huifkar het eiland ontdekken en een bezoek brengen aan het waddencentrum De Noordwester. Op enkele avonden is er ook ’s avonds een programma.

U leest het, er is genoeg te doen op het mooie Vlieland. Over het uiteindelijke programma vertellen onze vrijwilligers u graag meer tijdens uw verblijf. Komt u genieten van zon, zee en strand?
 

Voor wie is deze vakantie?  

Ouderen uit de vakantiecategorie A (geen zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantie. Er is beperkt plek voor minder mobiele gasten in deze vakantie.

 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.

 

Accommodatie

WestCord Strandhotel Seeduyn heeft een unieke ligging dichtbij de Noordzee. Dit viersterrenhotel heeft allerlei faciliteiten waaronder een verwarmd binnen- en buitenzwembad en een wellnesscentrum.
 

“Het weer was prachtig, het eiland schitterend, de medegasten gezellig.”

 

Kosten

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 875,- voor een 1-persoons- en € 775,- voor een 2-persoonskamer.  Voor een kamer met zeezijde betaalt u een toeslag van € 50,- per persoon per week. Bovenstaande tarieven zijn incl. een overtocht met de boot vanaf en naar Harlingen en incl. enkele excursies.

U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur –service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 58,-.
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via ons aanmeldingsformulier. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier. Uw ingevulde formulier kunt u terug sturen naar het adres dat op de achterzijde vermeld staat.


Aanvullende informatie:

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.
  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties
  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier