Vakanties met lichte zorg

Datum: 8 juni - 15 juni
Soort vakantie: Vakanties met lichte zorg
Accommodatie: Groepshotel Het Bosgoed
Categorie: B
1-persoonskamer: € 925
2-persoonskamer: € 875
Bijzonderheden: Pinksteren A/B - 8 dgn

 

Pinksterarrangement


Met Pinksteren verblijven in Het Bosgoed? U bent van harte welkom. Tijdens deze vakanties zorgen de vrijwilligers voor een uitgebreid excursie- en activiteitenprogramma. Of u deelneemt, bepaalt u natuurlijk zelf. Het is ten slotte vakantie!
 

Mogelijke uitstapjes zijn een bezoek aan het Zandsculpturenfestijn in Garderen, de vlindertuin van de Passiflorahoeve, Dierenpark Amersfoort of de Edese schaapskooi. Een uitstapje naar een lokale markt of een museum kan ook op het programma staan. Blijft u liever in het hotel? De keuze is aan u! Op enkele avonden wordt er in het hotel zelf entertainment aangeboden, waar u naar wens kunt aanschuiven. Onze vrijwilligers vertellen u graag meer over het uiteindelijke programma als u in Lunteren bent. Laat de lentekriebels maar komen!

 

Vakantie met begeleiding

Tijdens deze vakantie is een team van vrijwilligers aanwezig om u een helpende hand te bieden en eventueel lichte zorg te verlenen. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator tijdens een uitstapje, dan zorgen we voor voldoende vrijwilligers om u te begeleiden.Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.
 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie A (zonder zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantiemidweek.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.
 

Accommodatie

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is een prachtige accommodatie in het bosrijke Lunteren (Veluwe). Dit sfeervolle hotel is een geliefde vakantiebestemming en de keuken staat zeer goed bekend.  

 

“Het eten was werkelijk fantastisch: heerlijk afwisselend en prachtig gepresenteerd.”

 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 925,- voor een 1-persoons- en € 875,- voor een 2-persoonskamer. U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 63,-.
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier