Vakanties voor zelfredzame 65-plussers

Datum: 22 juni - 29 juni
Soort vakantie: Vakanties voor zelfredzame 65-plussers
Accommodatie: De Postelhoef
Categorie: A
1-persoonskamer: € 870
2-persoonskamer: € 790
Bijzonderheden: Er op uit in de Brabantse Kempen A/B - 8 dgn


Er op uit in de Brabantse Kempen

 

In de Brabantse Kempen, de grensstreek met België, vindt u in Luyksgestel Hotel De Postelhoef. Het ruim opgezette hotel ligt op een rustige locatie en is omringd door prachtige bossen, vennen en heidevelden. De Postelhoef is goed toegankelijk voor mensen die gebruik maken van een rollator of rolstoel. Veel gasten komen keer op keer terug, omdat ze het hier heerlijk vinden.
 

Tijdens deze vakantie gaan we er lekker op uit. Dat is niet moeilijk, want er is in de buurt van het hotel veel te doen. In de directe omgeving van De Postelhoef vindt u bijvoorbeeld het pittoreske stadje Valkenswaard, maar ook de gezellige Belgische plaatsen Lommel en Turnhout liggen vlakbij. Op een van de vele terrasjes van Turnhout laat een Belgisch biertje zich goed smaken. Onze vrijwilligers vertellen u graag meer over het uiteindelijke programma als u in Luyksgestel gearriveerd bent. Komt u vooral genieten van deze bijzondere grensstreek!

 

Vakantie met begeleiding

Tijdens deze vakantie is een team van vrijwilligers aanwezig om u een helpende hand te bieden en eventueel lichte zorg te verlenen. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator tijdens een uitstapje, dan zorgen we voor voldoende vrijwilligers om u te begeleiden. Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.
 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie A (zonder zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantiemidweek.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.
 

Accommodatie

Hotel De Postelhoef ligt in de Brabantse Kempen, vlakbij België. Het mooi gelegen hotel heeft een eigen buitenzwembad en jeu-de-boulesbaan en is speciaal ingericht voor senioren.

 

“De hele week was een belevenis. Veel gezelligheid en goede gesprekken.”

 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 870,- voor een 1-persoons- en € 790,- voor een 2-persoonskamer. U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 63,-.
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.