Vakanties met lichte zorg

Datum: 6 okt. - 11 okt.
Soort vakantie: Vakanties met lichte zorg
Accommodatie: Hotel Hof Van Gelre, Lochem
Categorie: B
1-persoonskamer: € 695
2-persoonskamer: € 695
Bijzonderheden: Ervaar de Achterhoek in herfstpracht A/B - 6 dgnErvaar de Achterhoek in herfstpracht
 

U bent van harte welkom in Hotel Hof van Gelre in de gastvrije Achterhoek. Een streek met bossen, landgoederen, kleine rivieren en pittoreske dorpen. Maar ook aantrekkelijk door de vele kastelen en de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Het sfeervolle hotel ligt in het hart van Lochem en op loopafstand van het prachtige wandelgebied ‘De Lochemse Berg’.

Vrijwilligers bieden u een herfstprogramma aan met activiteiten in en om het hotel en excursies. In de omgeving zijn er diverse mogelijkheden voor culturele tripjes. Ook het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst, ligt dichtbij. Of wat dacht u van een bezoekje aan een Nederlandse wijnhoeve? U ziet het, er zijn mogelijkheden genoeg om er op uit te trekken. Onze vrijwilligers vertellen u graag meer over het uiteindelijke programma wanneer u in Lochem bent.
 

Vakantie met begeleiding

Tijdens deze vakantie is een team van vrijwilligers aanwezig om u een helpende hand te bieden en eventueel lichte zorg te verlenen. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator tijdens een uitstapje, dan zorgen we voor voldoende vrijwilligers om u te begeleiden. Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.
 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie A (zonder zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantiemidweek.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.
 

Accommodatie

Hotel Hof van Gelre is sfeervol en comfortabel en heeft o.a een gezellige lounge met open haard en een verwarmd zwembad.
 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 695,- voor een 1-persoons- en € 695,- voor een 2-persoonskamer. Wilt u een 2 persoonskamer voor alleen gebruik, dan betaalt u € 795,-. p.p.

U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 63,-.
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.