Vakanties voor zelfredzame 65-plussers

Datum: 4 nov. - 9 nov.
Soort vakantie: Vakanties voor zelfredzame 65-plussers
Accommodatie: Groepshotel Het Bosgoed
Categorie: A
1-persoonskamer: € 550
2-persoonskamer: € 510
Bijzonderheden: Kleurrijk najaar A/B - 6 dgn


Kleurrijk najaar
 

Als de bomen zich tooien in geel, oranje en rood en de herfst zijn intrede heeft gedaan, kunt u volledig verzorgd genieten van gezelligheid en warmte in Het Bosgoed. Wat is het dan heerlijk om uit te waaien in het mooie bos. Binnen is het behaaglijk warm en staat er een comfortabele fauteuil voor u klaar bij de open haard. Uw vakantie is helemaal af met de heerlijke gerechten waar Het Bosgoed om bekend staat.

Tijdens uw verblijf zult u ongetwijfeld een ommetje of (rolstoel)fietstochtje maken in de omgeving. Maar er is nog zoveel meer te doen. Denk aan bijvoorbeeld wild spotten op de Hoge Veluwe, een tochtje maken met de huifkar of een bezoek brengen aan een dierentuin of museum. De vrijwilligers verrassen u graag met het uiteindelijke programma. U bepaalt uiteraard zelf waar u wel of niet aan deelneemt.
 

Vakantie met begeleiding

Tijdens deze vakantie is een team van vrijwilligers aanwezig om u een helpende hand te bieden en eventueel lichte zorg te verlenen. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator tijdens een uitstapje, dan zorgen we voor voldoende vrijwilligers om u te begeleiden. Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.
 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie A (zonder zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantiemidweek.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.
 

Accommodatie

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is een prachtige accommodatie in het bosrijke Lunteren (Veluwe). Dit sfeervolle hotel is een geliefde vakantiebestemming en de keuken staat zeer goed bekend.  
 

“De ligging is machtig en zeker nu met al die herfstkleuren prachtig.”

 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 550,- voor een 1-persoons- en € 510,- voor een 2-persoonskamer. U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 40,-.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.