Vakanties voor zelfredzame 65-plussers

Datum: 28 dec. - 2 jan.
Soort vakantie: Vakanties voor zelfredzame 65-plussers
Accommodatie: Groepshotel Het Bosgoed
Categorie: A
1-persoonskamer: € 825
2-persoonskamer: € 775
Bijzonderheden: Oud- & Nieuwarrangement A/B - 6 dgn WACHTLIJST


Oliebollen en gezelligheid met Oud & Nieuw,
 

Oliebollen, gezelligheid, proosten met een glaasje champagne… Allemaal ingrediënten voor een sfeervol Oud & Nieuw. U bent welkom in Het Bosgoed om samen met anderen het nieuwe jaar in te luiden. Uiteraard gaat het niet alleen om Oudjaarsavond, tijdens de hele week zult u flink verwend worden. Op culinair gebied zullen de koks u verrassen en er staat een aantal ontspannen uitstapjes op het programma.

In Het Bosgoed zelf is ook heel wat te beleven. U kunt deelnemen aan een aantal gezellige activiteiten in het hotel met o.a. handwerken, gezelschapsspellen en ander vermaak. De vrijwilligers bieden u een compleet programma aan, inclusief enkele avonden entertainment.

Of u deelneemt aan het programma is aan u. U heeft uiteraard ook de ruimte om zelf uw eigen invulling te geven aan de dag. Met een puzzeltje, boek of krant bij de open haard zitten, een praatje maken met andere gasten, tv kijken in de knusse televisiekamer, de keuze is aan u. Het is tenslotte vakantie!
 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie A (geen zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantie.

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.
 

Accommodatie

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is een prachtige accommodatie in het bosrijke Lunteren (Veluwe). Dit sfeervolle hotel is een geliefde vakantiebestemming en de keukens staat zeer goed bekend.  
 

“Het is een warme deken als je hier weer binnen komt. Ik heb genoten van de eerste keer in de wellness in het nieuwe jaar.”

 

Kosten

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 825,- voor een 1-persoons- en € 775,- voor een 2-persoonskamer. U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 58,-.
 

Het is mogelijk om twee weken achter elkaar naar Het Bosgoed te komen. Zo geniet u optimaal van de gezelligheid in Het Bosgoed. Dat belooft veel goeds!

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via ons aanmeldingsformulier. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier. Uw ingevulde formulier kunt u terug sturen naar het adres dat op de achterzijde vermeld staat.


Aanvullende informatie:

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.
  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.
  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.