Vakanties voor zelfredzame 65-plussers

Datum: 12 mei - 17 mei
Soort vakantie: Vakanties voor zelfredzame 65-plussers
Accommodatie: Strandhotel Golfzang
Categorie: A
1-persoonskamer: € 950
2-persoonskamer: € 850
Bijzonderheden: Uitwaaien met zon, zee en strand A/B - 6 dgn


Uitwaaien met zon, zee en strand


Aan de boulevard overnachten? Dat kan in Strandhotel Golfzang in Egmond aan Zee. Hier kunt u genieten van zon, zee en strand. In deze Noord-Hollandse badplaats is echter nog veel meer te beleven. Op nog geen 500 meter van het hotel vindt u het gezellige centrum, met veel terrasjes en winkels met kleding, accessoires en leuke ‘hebbedingen’.

Ook in de omgeving van Egmond is genoeg te beleven.Vrijwilligers bieden u een programma aan met activiteiten in en om het hotel en excursies. Een bezoek aan het strand staat uiteraard ook op het programma. Meer weten over de Egmondse cultuur? Breng dan een bezoek aan het Museum van Egmond. De vrijwilligers vertellen u het uiteindelijke programma tijdens uw verblijf in Golfzang. Wat het ook zal worden, reken erop dat zij hun uiterste best zullen doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het strand wacht op u!
 

Vakantie met begeleiding

Tijdens deze vakantie is een team van vrijwilligers aanwezig om u een helpende hand te bieden en eventueel lichte zorg te verlenen. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator tijdens een uitstapje, dan zorgen we voor voldoende vrijwilligers om u te begeleiden. Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.
 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie A (zonder zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantiemidweek. Er is beperkt plek voor minder mobiele gasten in deze vakantie.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.
 

Accommodatie

In het stijlvolle Strandhotel Golfzang kunt u overnachten aan de boulevard van Egmond aan Zee.
 

“De kamers zijn mooi en netjes met veel licht en vlak aan zee.”

 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 950,- voor een 1-persoons- en € 850,- voor een 2-persoonskamer. Voor een kamer met zeezijde betaalt u een toeslag van € 150,- per persoon per kamer. U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 63,-.
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.