Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Eropuit in eigen land
  • Vakanties met zorg en aandacht
  • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

Vrijwilligersfuncties

Coördinator

Elke vakantie heeft een coördinator. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijke programma . Met ondersteuning van de coördinator vrijwilligers en vakantieprogramma’s zorg je voor passende activiteiten. Daarnaast geef je leiding aan het team vrijwilligers tijdens de vakantie en je bent eindverantwoordelijk voor het welslagen van de vakantie.

 

Chauffeur

Per vakantie is er altijd minimaal één chauffeur aanwezig. Je bent verantwoordelijk voor de 9-persoonsbus en onmisbaar als het gaat om het begeleiden van de excursies en rondritten.

 

Vakantiebegeleider

Als vakantiebegeleider ben je er voor de gast, je werkt mee aan de uitvoering van activiteiten en biedt waar nodig Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL-zorg) aan de gast. Er zijn verschillende aandachtsgebieden. Denk aan het verantwoordelijk zijn voor de creatieve tafel, de ochtendgymnastiek of de wellness/beauty activiteiten.

 

Zorgcoördinator

In de vakanties voor gasten die meer zorg nodig hebben is er ook een zorgcoördinator. Als zorgcoördinator ben je verantwoordelijk voor de organisatie en afspraken rondom de directe zorg aan de gasten. Je hebt alle zorgvragen van gasten in beeld, je verdeelt de zorgtaken binnen het team, je hebt contact met het thuiszorgteam en je werkt nauw samen met de coördinator van de vakantie.

 

Wakende nachtwacht

Tijdens vakanties voor gasten met een zwaardere zorgvraag zijn ook twee wakende nachtwachten aanwezig. Je bent ’s nachts verantwoordelijk voor de gasten en je kan hen bijstaan mocht dat noodzakelijk zijn.

 

Oproepvrijwilliger

Tijdens de vakanties worden excursies georganiseerd. Om dit mogelijk te maken zijn we afhankelijk van oproepvrijwilligers die voor een dag(deel) beschikbaar zijn. Als oproepvrijwilliger ben je in staat rolstoelen te duwen of een 9-persoonsbus te besturen. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Lunteren, aangezien de meeste excursies waarbij extra hulp nodig is vanuit groepshotel Het Bosgoed plaatsvinden.

 

Meld je aan als vrijwilliger