Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Vakanties met of zonder zorg
  • Enthousiaste vrijwilligers
  • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Over Stichting Allegoeds

Stichting Allegoeds biedt vakanties voor ouderen aan onder de naam Allegoeds Vakanties. Daarnaast beschikken we over een volledig aangepast groepshotel, Het Bosgoed, waarin we gasten met een zorgvraag een warm welkom bieden. Groepshotel Het Bosgoed ligt in een bosrijke omgeving in Lunteren.

Persoonlijke aandacht

Stichting Allegoeds organiseert op deze manier mogelijkheden voor ontspanning, ontmoeting en bezinning. Persoonlijke aandacht van mens tot mens staat hierbij centraal, vanuit de gedachte dat ieder mens waardevol is en een belangrijk deel van onze samenleving uitmaakt. Door deze aanpak voelen mensen zich (weer) gezien. Onze gasten typeren ons als een warme, menselijke organisatie.

Bezieling en betrokkenheid

De medewerkers en vrijwillige vakantiebegeleiders van Stichting Allegoeds werken vanuit bezieling en betrokkenheid voor de gasten. We staan erom bekend dat we soms het onmogelijke mogelijk maken. In ons handelen streven we naar een goed evenwicht tussen persoonlijke aandacht en persoonlijke vrijheid van onze gasten. De wensen van onze gasten staan daarbij steeds centraal.

Geen winstoogmerk

Stichting Allegoeds werkt zonder winstoogmerk. Voor de financiering van activiteiten zijn we aangewezen op bijdragen van gasten en giften van fondsen en particulieren.