Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Eropuit in eigen land
  • Vakanties met zorg en aandacht
  • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

Over Stichting Allegoeds

Stichting Allegoeds biedt vakanties voor senioren aan onder de naam Allegoeds Vakanties. Daarnaast beschikken we over een volledig aangepast groepshotel, Het Bosgoed, waarin we gasten met een zorgvraag een warm welkom bieden. Groepshotel Het Bosgoed ligt in een bosrijke omgeving in Lunteren.

PERSOONLIJKE AANDACHT
Als stichting willen we met volledig verzorgde seniorenvakanties ‘alle goeds’ bieden aan mensen die hulp, zorg en aandacht nodig hebben. Persoonlijke aandacht staat centraal in deze vakanties, vanuit de gedachte dat ieder mens waardevol is en een belangrijk deel van onze samenleving uitmaakt. Door deze aanpak voelen mensen zich (weer) gezien. Onze gasten typeren ons als een warme, menselijke organisatie.

BEZIELING EN BETROKKENHEID
De medewerkers en vrijwillige vakantiebegeleiders van Stichting Allegoeds werken vanuit bezieling en betrokkenheid voor de gasten. We staan erom bekend dat we soms het onmogelijke mogelijk maken. In ons handelen streven we naar een goed evenwicht tussen persoonlijke aandacht en persoonlijke vrijheid van onze gasten. De wensen van onze gasten staan daarbij steeds centraal.

GEEN WINSTOOGMERK
Stichting Allegoeds werkt zonder winstoogmerk. Voor de financiering van activiteiten zijn we aangewezen op bijdragen van gasten en giften van fondsen en particulieren.