Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Eropuit in eigen land
  • Vakanties met zorg en aandacht
  • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

Aanmelden

Heeft u uw vakantie uitgekozen? Meld u dan online aan of download het aanmeldformulier. Wij ontvangen graag één aanmeldformulier per persoon. U kunt dit mailen naar info@allegoedsvakanties.nl.

Heeft u vragen over het aanmeldformulier of wilt u dit liever per post ontvangen? Neem dan contact met ons op via (0318) 48 51 83.

HOE HET VERDER GAAT
Na uw online aanmelding of na het opsturen van het aanmeldformulier krijgt u binnen twee weken een ontvangstbevestiging. We bellen alle mensen na om samen het aanmeldformulier door te nemen.

BEOORDELING VAN UW AANMELDING
Aan de hand van het aanmeldformulier bepalen we hoeveel en welke hulp u tijdens uw vakantie nodig heeft. Vul het formulier daarom zo volledig mogelijk in. Heeft u meer hulp nodig dan wij kunnen bieden? Dan is een vakantie met Allegoeds Vakanties niet verantwoord en kunnen wij uw aanmelding helaas niet accepteren. Ook als tijdens uw vakantie blijkt dat u meer of andere zorg nodig heeft dan u van tevoren heeft doorgegeven, moet u mogelijk uw vakantie afbreken.

VOLGEBOEKT?
Soms zijn er meer gegadigden dan plaatsen voor een vakantie. Is de vakantie van uw keuze al volgeboekt, dan laten we u dit weten. U kunt dan kiezen voor een andere vakantie of we plaatsen u op de wachtlijst als u dat wilt. Uiteraard kunt u in dat geval ook besluiten om van de vakantie af te zien. Boek uw vakantie in ieder geval zo vroeg mogelijk om teleurstellingen te voorkomen.

PRIJZEN EN PRAKTISCHE INFORMATIE
Alle prijzen zijn per persoon, op basis van volpension, exclusief toeristenbelasting. Deze belasting verschilt per hotel en wordt apart vermeld op de factuur. Per vakantie rekent Allegoeds per persoon € 42,50 reserveringskosten en daarnaast € 5,- per persoon voor de verplichte bijdrage aan Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Als u meerdere vakanties boekt bij Allegoeds, betaalt u per persoon voor de tweede en volgende vakanties € 20,- reserveringskosten per vakantie.

VERZEKER UZELF
Om eventuele annuleringskosten te voorkomen, raden we u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij vrijwel alle maatschappijen heeft u na onze schriftelijke bevestiging van uw boeking 7 dagen de tijd om een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten.