Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Eropuit in eigen land
  • Vakanties met zorg en aandacht
  • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

Vervoer naar en van uw vakantieadres

Heeft u geen vervoer naar en van uw vakantiebestemming? Maak dan gebruik van de betaalde deur-tot-deur-service. U kunt bij alle vakanties van Allegoeds gebruik maken van deze service.

DEUR-TOT-DEUR-SERVICE
Wij werken samen met vervoersbedrijf Noot. De chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar uw vakantieadres. Na afloop van de vakantie wordt u weer keurig thuis gebracht. De deur-tot-deur-service geldt alleen binnen Nederland, met uitzondering van de eilanden en is beschikbaar voor alle locaties (eilandbewoners kunnen  een ophaallocatie op het vasteland afspreken).

  • U mag een rollator en een inklaprolstoel of scootmobiel, maximaal twee koffers en één tas handbagage meenemen.
  • Wilt u een inklaprolstoel/vaste rolstoel én een scootmobiel meenemen, dan betaalt u daarvoor € 70,- (op basis van huidige prijzen). U kunt dit opgeven bij uw aanmelding.
  • U reist samen met andere gasten. Hierdoor kan uw reistijd langer worden dan wanneer u rechtstreeks vanaf uw huis naar de vakantiebestemming rijdt.
  • Twee dagen voor uw vertrek geeft Noot telefonisch aan u door op welk tijdstip de chauffeur bij u aanbelt.

De kosten van de deur-tot-deur-service zijn afhankelijk van de afstand tussen de vakantiebestemming en uw haal- en brengadres. U betaalt € 0,98 per persoon per kilometer (op basis van de huidige prijzen), ook als u van hetzelfde adres vertrekt. Het aantal kilometers wordt berekend op basis van Google Maps (maps.google.com).

ANDERE VERVOERSMOGELIJKHEDEN
Naast onze deur-tot-deur-service zijn er andere mogelijkheden voor vervoer met ondersteuning naar en van uw vakantieadres. U moet dit wel zelf regelen en reserveren.

Wanneer u bij uw vakantiebestemming aankomt, en als u weer vertrekt, helpen de begeleiders van Allegoeds Vakanties u met uw bagage.