Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Vakanties met of zonder zorg
 • Enthousiaste vrijwilligers
 • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Vind de vakantie die bij u past

A Categorie A

Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Bij deze categorie zijn alle onderstaande punten op uw van toepassing:

 • U maakt geen gebruik van thuiszorg (met uitzondering van hulp bij het aan-/uittrekken van steunkousen)
 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U kunt uzelf volledig zelfstandig verzorgen, inclusief uw medicijnenbeheer
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

 • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
 • In het hotel kunt u zich zelfstandig verplaatsen, zonodig met behulp van een rollator.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaatsnemen op een busstoel,  eventueel met een lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
C Categorie C

Vakanties voor ouderen met een intensieve zorgvraag

Deze vakanties zijn voor ouderen die een lichamelijke beperking of aandoening hebben. Bent u bijvoorbeeld rolstoelgebonden of heeft u door een andere (lichamelijke) reden meer zorg nodig? Dan zijn onze vakanties in de categorie C geschikt voor u. Het begeleidingsteam verleent samen met de thuiszorg de zorg die u nodig heeft.

D Categorie D

Vakanties voor ouderen met (beginnende) dementie

Er even lekker tussenuit? Er zijn diverse mogelijkheden, ook als uw partner, ouder of cliënt te maken heeft met dementie. U kunt samen komen, maar uw partner of ouder met beginnende dementie is ook alleen welkom. Het begeleidingsteam heeft ervaring in het begeleiden van ouderen met dementie. Door de kleinschalige groepen is er voldoende aandacht voor iedereen. De vakanties in deze categorie zijn bedoeld voor ouderen die qua overige zorg in categorie A of B vallen.

Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.

Voorjaar op de Veluwe

Categorie
AB
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
De natuur ontwaakt. Bomen staan in de knop, de eerste lammetjes mogen naar buiten en de grote lijster kondigt met zijn zang het voorjaar aan. De lente is een heerlijke tijd om op de Veluwe te zijn. Wilt u ook van het voorjaar genieten? Kom dan naar Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed.

De Veluwe op haar mooist

Categorie
AB
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
Middenin het bos genieten van de natuur. De zon op je huid voelen op een mooie zomerdag, met op de achtergrond het geluid van de vogels. De Veluwe is prachtig! In die bosrijke omgeving krijgt u vanzelf zin in een wandeling in de frisse buitenlucht. Ook in de directe omgeving van Lunteren zijn volop excursiemogelijkheden.

Kleurrijk najaar in Lunteren

Categorie
AB
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
Wat is er mooier dan de herfst doorbrengen in een bosrijke omgeving? Kleurrijke bladeren die naar beneden dwarrelen, paddenstoelen die uit de grond schieten: de Veluwe is prachtig in de herfst. De bosrijke omgeving nodigt uit tot wandelen in de frisse buitenlucht. Kom genieten van de natuur!

Sfeervolle kerstdagen in Het Bosgoed

Categorie
AB
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
De Kerstdagen doorbrengen in een sfeervol hotel met fijn gezelschap? Kom naar in Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed. U krijgt een warm welkom en wordt de hele week in de watten gelegd. Het hotel zelf is helemaal in kerstsferen gehuld voor een feestelijk geheel.

Samen het nieuwe jaar in

Categorie
AB
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
Oliebollen, gezelligheid, proosten met een glaasje champagne… Allemaal ingrediënten voor een sfeervol Oud & Nieuw. U bent van harte welkom in Het Bosgoed om samen met de andere gasten het nieuwe jaar in te luiden. Uiteraard draait deze verwenvakantie niet alleen om Oudjaarsavond.

Helemaal ertussenuit in Lunteren

Categorie
BC
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
Er even lekker tussenuit… In een andere omgeving genieten van een volledig verzorgd verblijf en leuke uitstapjes maken. Er zijn mogelijkheden genoeg, ook als u in uw dagelijks leven zorg nodig heeft door een lichamelijke beperking of aandoening. Uw partner of mantelzorger is van harte welkom om met u mee te komen.

Heerlijk bijkomen in Het Bosgoed

Categorie
D
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
Er even lekker tussenuit… volledig verzorgd vakantie vieren en leuke uitstapjes maken. U bent van harte welkom om samen met uw partner, vader of moeder met beginnende dementie van een welverdiende vakantie te genieten. Onze vakantiebegeleiders staan dag en nacht voor u beiden klaar en bezorgen u graag een ontspannen vakantie waarin u zelf het tempo kunt bepalen. Gasten met beginnende dementie zijn ook alleen van harte welkom.

Genieten in het Drents-Friese Wold A/B

Categorie
AB
Hotel de Vrije Vogel, Elsloo
Bos, heide, stuifzand: het Drents-Friese Wold is één van Nederlandse mooiste en grootste nationale parken. Aan de rand van dit afwisselende natuurgebied ligt hotel De Vrije Vogel. Een gezellig en gastvrij hotel midden in het groen.
 • Vlakbij de een van de grootste en mooiste nationale parken van Nederland
 • Comfortabele en gezellige kamers

Genieten in het Drents-Friese Wold B/C

Categorie
BC
Hotel de Vrije Vogel, Elsloo
Bos, heide, stuifzand: het Drents-Friese Wold is één van Nederlands mooiste en grootste nationale parken. Aan de rand van dit afwisselende natuurgebied ligt hotel De Vrije Vogel. Een gezellig en gastvrij hotel midden in het groen. Heeft u lichte tot intensieve zorg nodig (categorie B of C)? Dan is deze vakantie in De Vrije Vogel heel geschikt voor u.

Eropuit in de Brabantse Kempen

Categorie
AB
Hotel De Postelhoef, Luykgestel
In de Brabantse Kempen, de grensstreek met België, vindt u Hotel De Postelhoef in Luyksgestel. Het ruim opgezette hotel ligt op een rustige locatie en is omringd door prachtige bossen, vennen en heidevelden. Ook als u gebruik maakt van een rollator of rolstoel is De Postelhoef goed toegankelijk. Veel gasten komen keer op keer terug, omdat ze het hier heerlijk vinden.

Parel in ‘t groen

Categorie
AB
Hotel De Paddestoel, Oisterwijk
In het groene buitengebied van het Brabantse Oisterwijk vindt u het gastvrije hotel De Paddestoel. Hier kunt u heerlijk genieten van de bossen en vennen, vanaf een terrasje of juist tijdens een wandeling. Het hotel heeft een huiselijke sfeer en is van alle gemakken voorzien. U bent van harte welkom in dit fijne hotel middenin de prachtige natuur.

Beleef de wadden

Categorie
AB
Westcord strandhotel Seeduyn, Vlieland
Ervaar het ultieme eilandgevoel op Vlieland. Een vakantie naar een waddeneiland begint al op de boot. Eenmaal op Vlieland geniet u van de rust, ruimte en prachtige natuur. Het viersterren Strandhotel Seeduyn ligt dichtbij de Noordzee. Wilt u er even helemaal ertussenuit, uitwaaien op het strand en wandelen door de duinen? Kom dan naar Vlieland.

Uitwaaien met zon, zee en strand

Categorie
AB
Strandhotel Golfzang, Egmond aan Zee
Vanuit het hotel zo de boulevard opstappen en uitkijken over het strand: daar krijgt u toch meteen een vakantiegevoel van! In het Strandhotel Golfzang in Egmond aan Zee geniet u van zon, zee en strand. Naast het fijne strand is het ook heerlijk om in het centrum van Egmond rond te kijken of een terrasje te pakken.
 • Prachtige omgeving
 • Fantastisch hotel
 • Zeer divers programma

Ontdek verrassend Drenthe

Categorie
AB
Hotel De Oringer Marke
In Zuidoost-Drenthe, net boven Emmen, ligt het mooie dorp Odoorn. Hier vindt u de rust, de ruimte en het groen van oorspronkelijk agrarische brinkdorpen met hun oude boerderijen. Hotel De Oringer Marke heeft een karakteristieke uitstraling en staat in het centrum van Odoorn. Rondom het hotel zijn vele fiets- en wandelmogelijkheden.

Herfstpracht in de Achterhoek

Categorie
AB
Hotel Hof van Gelre, Lochem
De uitgestrekte bossen in de mooiste kleuren rood, oranje, geel en bruin: de Achterhoek is prachtig in de herfst. Het is een veelzijdige streek met bossen, landgoederen en kleine rivieren. Maar ook met de aantrekkelijke Hanzesteden Zutphen en Deventer. In deze mooie omgeving ligt Hotel Hof van Gelre in Lochem. Wees welkom en geniet van de herfst.